Konzol vs PC melyik jobb?
Melyiket érné meg venni?
Ezek közül: ps3 super slim500gb, ps4, xbox one, xbox 360 E vagy 250 slim, vagy egy gamer pc 170-80k körül?
Mikor fog változni az áruk, mind a pc és a konzoloknak?
Karácsonyra van vmi esél rá?
Pc: PL: megveszem töltök rá játékokat és akkor elvagyok vele, mellette netezni, filmezni stb stb lehet sinálni.
Konzol: a next genekre muszáj venni a játékokat 15-20k közt mert nincs rá semmi mód h máshogy lehessen.
ps3 xbox360 megoldható a flash, de ezek közül ps3 venák és eredetizni egy kicsit drága lenne.
A leirtak alapján ti mit vennétek, vagy hogy gondoljátok ezt, mi a véleményetek. Írjátok le. Előre is köszi. MEgy a Zöld kéz.
180 ezerbe kb bele lehet paszírozni egy felső-középkategóriás gépet. A PC hardver viszont nem túl értéktartó, nagyon függ az optimalizációtól és hogy aktuálisan a te géped szoftveresen rendben van-e. Egy konzol élettartamát kitöltő távon nem fogod megúszni a hardverfejlesztést sem, esetleg egyszeri komplett gép cserét.
A mostani leszámoló generációk (PS3 és X360) olcsóak, de látványban csak az exkluzív címek korszerűek. Támogatják őket még állítólag két évig, de csak a kiadóktól függ, mennyi játék jelenik meg rájuk. Választék egyébként van bőven, 7-8 év termése nem kis mennyiség. Netezni, filmet nézni lehet rajtuk, és az online rendszerükön prémium tagságért ingyen játékok járnak.
Az új generációs konzolok viszonylag drágák, de azt hiszem, hat év élettartamot ígérnek rá. Ezt egy PC nem fogja kibírni. A játékokat be lehet majd szerezni jóval olcsóbban is, arra mérget vehetsz, illetve mindkettő online rendszeréhez van prémium tagság, amit állítólag megtartanak, és ami mellé bizonyos időközönként ingyen játékok járnak. Netezni, filmet nézni szintén lehet rajtuk.
Alternatív megoldás lehet majd a Steambox. Az kicsit konzol, kicsit PC. Saját Linux alapú operációs rendszere lesz, PC alkatrészekből készül majd, viszont behatárolják a komponensek számát, ami növeli az élettartamot és egyszerűsíti az optimalizálást.
Mindkettőnek vannak előnyei hátrányai.
170-180k körül már lehet összerakni olyan gépet ami szinte mindent visz FHD High/Ultra beállítások mellett. A PC-t megveszed, lewarezolod a játékokat rá, ha nem igényled a multis részüket és így nem kell fizetned az eredeti játékokért, ellenben viszonylag hamar (2-3) éven belül elavulhatnak a hardverek.
A konzolok pedig sokkal erősebben vannak felépítve hardverilag és ezért bírják több éven keresztül kiszolgálni a felhasználót. Viszont ennek pedig az a hátránya, hogy drágák a játékok hozzá. Sok egyedi cím is tartozik hozzájuk, amik PC-re elérhetetlenek.
PS4-et még nem javaslom, mert Amerikában rettentő sokat küldtek vissza hibával, tehát még várnék vele pár hónapot minimum.
Jó választás egy PS3,XBOX360 akár használtan is.
Te döntsd el, hogy neked mik az igényeid és az alapján vásárolj.
Őszintén leírva ha nem lenne már így is vagy 250be a pc-m (kb 1 év alatt, de most 2-3 hónap alatt még egy 200 rámegy), akkor azt mondanám konzol és ha nincs később egy szép nagy tv.
Jó jó a pc, de annyi nyavaja van a játékokkal amikre ráadásul pont kell a drága alkatrész, hogy az már sok. Ha nem lennék szerelmese pont az egyik konzolokon ...hát nem túl jól működő játék fajtának (mmorpg) akkor már rég elmentem volna ps4-et venni.
Amúgy ha használtan veszel játékot, úgy mindig olcsóbb és egy játékról lévén szó nem tud nagyon elromlani (jó egy cd eltörhet :D) előző tulajnál.
Szóval szerintem hacsak nem vagy a konzolon nem éppen uralkodó játéktípusok híve, illetve ha tényleg (nem szeretek a warezről beszélni de) nem fogja majd mindig futni az éppen következő játékra amit szeretnél megvenni talán a pc jobb lehet.
Ha nincs egymilliárd ilyen kérdés akkor egy se.
De igen a next genre nincs tört játék érdekes is lenne kb 1 hete lehet kapni v mi.
Szerintem ha 180 van rá vegyél egy rakass össze egy pc-t 60-ból és azon lehet "mellette netezni, filmezni stb stb lehet sinálni."
És akkor marad 120-ad alapból a ps3-t és a 360-t is fel lehet törni csak kicsit másképp.
Döntsd el h mi érdekel jobban a Halo, Forza, Geras...
V KZ , Uncharted, God of War... stb
Na 70-ból veszel egy konzolt kb 6-8 ért kiütik, és onnantól azt játszatsz rajta ingyen amit akarsz és még pénzed is marad.
Azt meg h melyik konzol a jobb azt rád bízom.
Nekem, ha most szükségem lenne konzolra, akkor PS3 Slim-et vennék. Később pedig biztosan be fogok újítani egy PS4-re.
(körülbelül nyáron)
Addigra valószínű kiküszöbölnek minden hibát.
Egyébként én PC-s vagyok túlnyomó részt és a közeljövőben ezt szeretném újítani.
Döntsd el magadban, mérlegelj melyikkel járnál a legjobban.
Akk majd nyáron meglátom mi lesz és egy ps4.
A Játékok terén ps re nekem jobban bejönnek a Játékok.
pl uncharted, last of us, gow, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!