Packard Bell EASYNOTE TE11BZ laptop processzor csere?
Figyelt kérdés
Van egy Packard Bell EASYNOTE TE11BZ típusú laptopom, ami 1,4 GHz-es AMD (Dual-Core E1-1200) processzorral rendelkezik. Minden rendben működik, elégedett is volnék vele, de az említett elemet gyengécskének találom, gyakran 100%-os kihasználtsággal fut, játékok is többet igényelnének. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e csak ennek az elemnek a cseréje (nem vagyok nagy gépes szaki)? És ha igen, milyet tudnátok ajánlani, amire megérné már a csere, de nem kellene attól sem tartanom, hogy túl erős, nem használnám ki és pénzkidobás lenne (szóval inkább olcsóbb, de azért érje is meg).2016. jan. 18. 12:18
1/3 Tengor válasza:
Nem igazán cserélhető.
Az alaplapra BGA technikával forrasztották a CPU-t, otthon levenni, cserélni nem tudod. Ebből fakadóan már a csere is elég sokba kerül.
Aztán nem is igazán van mire cserélni. Amire cserélhető az is csak kicsit gyorsabb.
Szokj hozzá, hogy ez a gép ennyit tud!
2/3 anonim válasza:
Cserélheted. Ugyanilyen laptopnál én is kicseréltem. Nincs oda forrasztva!!!
3/3 Fitny válasza:
Packard Bell easynot te11hc?
Ebben a típusban oda van forrasztva?
Választ előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!