Ki lehet cserélni az intel I5 3230m-es mobilprocesszort, intel I7 3610qm-es mobilprocesszorra?
Ebbe teném bele: [link]
Egyébiránt meg, nyilván azért kérdeztem meg hogy mit kell figyelembe vennem, mert nem tudom... Azért köszi a segítséget.
Ebben az esetben 99%, hogy cserélhető.
De figyelj arra hogy jó minőségű hővezető pasztát használj.
A processzorcsere pont egyike kevésbé problémásabb hardvercseréknek a gépben.
#6 Eddig, ahogy olvasgattam a hozzászólásaidat legtöbbször értelmes dolgot írtál, így most nem értem, hogy ezt hogy sakkoztad ki.
-+~30% tdp, uh, ha működne is vele:
a: a lapos állandóan lekapcsolgatná magát max teljesítménynél a túlmelegedés miatt
b: nem engedné a gép kihasználni a teljes teljesítményt a túlmelegedés megelőzése végett
Ezt semmilyen paszta nem fogja megoldani, mert egyszerűen nem tudja majd elvezetni a gép a plusz hőt..
Ezenkívűl olyan 99%, hogy az adott alaplap biosának whitelistjén nincs rajta ez a proci, uh vagy keres vmi gányoltat és reménykedik, hogy nem vágja haza a gépet, vagy csere után szimplán nem fog elindulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!