Lecseréljem az FSP Raideremet? Tényleg megbízhatatlan és instabil lenne?
Van egy FSP Raider 650-em. Egyre többet olvasom itt is és máshol is, hogy hosszútávon nem célszerű az i5-4690 + (Asus DC2OC) R9 290X párosomat rábízni.
Voltak problémáim már az alaplapommal, amik megoldódtak a 24-tűs csati megpiszkálásával, gyaníthatóan a nem megfelelő tápellátás miatt.
Igaz, novemberben múlt egy éves a gép, de ha tényleg károsodik a tápegység instabilitása miatt, inkább nem sajnálnék egy 30 ezer körüli összeget egy új, de valóban minőségi tápra.
Tudtok javasolni tápegységeket? (Felső tápos házam van, mellesleg.) Lehetőleg maradnék a min. 600W-nál, szeretem, ha van benne egy kis tartalék. 650-nél több nem hiszem, hogy kell.
#10 - Eredetileg a PCX-ben rakták össze, nem nagyon piszkáltam azóta (egy SSD beszerelését leszámítva), mert nem volt rá szükség. Pár hete vettem elő, hogy na akkor most 1 évesen megérett a nagy portalanításra, de szinte semmi por nem volt benne, úgyhogy...
Elöl-hátul van benne 120-as venti. Az alaplappal annyi gondom volt korábban (jó párszor), hogy nem volt hajlandó a gép az Asus logón túl betölteni, akármit csináltam vele. Később a 24-tűs csati kihúzás-bedugás klasszikusával megoldódott ez. Pár hetente előjött, most egy ideje szerencsére nem.
Azt őszintén nem tapasztalom, hogy meleg jön-e ki a tápból, mert nem nagyon mászkálok be az asztal alá, csak ha feltétlen muszáj. A videokártya erős gépigényes játékoknál max 88-90 fokra melegszik fel, a proci 60 körülig.
erdemes lenne megnezni hogy meleg jon e ki
kicsit melegnek tunik a vga persze birja maga a vga ezt még
alaplap nem lenne jo ha hibas lenne, a bios kifagyasbol is arra kovetkeztetek inkabb
netan ha ujbol elkezdi akkor legfrissebb biosnak erdemes utana nezni es azt felteni (ha most nem az)
jobb gephazat ne vesd el azert, talan hasznos is lenne az atepites hisz minden ujradugasra kerulne igy aprob hibak kiiktatodhatnak (ha csatlakozasi hiba miatt volt)
tappal meg raersz, netan bemereted ha amiatt agodsz, de en lap miatt inkabb aggodnek de remeljuk nem kell
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!