Miért hívják a pc-ket Vasnak?
Sose értettem hogy miért engem mindíg is irrítált ha így hívták őket. jo addig értem h egy nagy fém dobozba van az egész igen és ennyi? Ez ennyiben ki is merül?
Ezt külföldön is mondja valaki vagy csak itt ilyen nagy hülyeség ez? hát de most hogy hangzana ez? wooah lúk máj nyúú ájron
Vagy ez csak engen idegesít ennyire?:D
Ha most azt nézed, miből áll egy gép? Hardverekből (Hardware) és ezt a szót mire használták az angolok, míg nem volt számítógép? Vas árú. Vagyis a számítógép micsoda? Vas.
Még az is lehet, hogy angolszász szlengből ered. Mi meg előszeretettel majmoljuk az ilyet.
A bare metal egy teljesen széleskörben, az elég világon elterjedt szakmai kifejezés.
hivjuk mostantol MASINA -nak
vas t en eleg ritkan hallotam/lattam eddig...
konfigú t lattam sokat regen :D
#2, mielott meg jobban beegeted magad, a K az 1000-nek a roviditese, es nem egy penznemnek...
igen kerdezo, csak teged idegesit, mas tudja hogy csak szleng es nem fujja fel ennyire.
Nem igazán érdekelnek a nehézgépek, mi? :)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!