Mi a különbség a PC és a PS4 között?
Úgy értem hogy ha megevszem a Dark Souls III-at, a Deus Ex-et meg az oylan játékokat amik mindkét gépre megjelentek akkor melyiken lesz szebb a játék?
Gondolok itt a grafikára, a gyorsaságra is az ehhez hasonló dolgokon? Ott van az FPS szám is. Azt mondják, hogy az FPS PS4-en csak 30, de PC 60. Ez jelent valamit?
Mert a világon egyetlen egy fajta PC van ugye?
Nincs irodai gép,belépő játékos/multimédiás gép,közép,felső kategóriás játék gép ugye?
Azt megnézem hogy egy irodai gép 60fps produkál Dark Souls 3 alatt!:D
A ps4-et nem lehet fejleszteni!De a gépet igen!
Az fps semmit se jelent ha a szereted a diavetítést!5FPS bőven elég ahhoz!
De neked jó a ps4,mert ha össze akarnád rakni egy gépet akkor abból még bajok lesznek!
Minden. Illetve elektromos eszköz mindkettő, csak teljesen másra és máshogy tervezve.
Melyiken szebb? Ha jól optimalizálták, akkor egy megfelelő PC-n.
Ha csak játszani akarsz, és nem érdekel a bővítés/fejlesztés, akkor jó a konzol. Irányítást tekintve majdnem minden játéknál hasznos az egér. Kontrollert/kormányt is lehet kapni PC-hez, ha azt igénylő játékokat is szeretnél.
Igazság szerint nem igazán szeretnék most bele menni sok + költségbe, mert kell a pénz sok minden másra is.
Ugyanakkor mindig mindenki a PC-vel jön, hogy milyen jó. Modok + Oculus Rift + felirat. És eléggé foglalkoztat a Skyrim + 200 mod gondolata is. Meg gondolom nem kell előfizetni rá és kártyák se kellenek hozzá.
De ha már PC akkor olyan kellene ami tényleg visz mindent. Tehát elsősorban a Skyrim-ot full grafikán, 200 moddal, főleg realisztikus modokkal meg sexy csaj meg ilyenek. :D Ugyanakkor olyan kell ami a Witcher 3 -at, a Dark Souls III-at és a Deus Ex Mankid-et is vinné de nem PS4 grafikán hanem valami PS4-et is lealázó látványban. De nem hinném, hogy 300000ft-nál többem lenne rá.
Nem tudom ez milyennek számít de egy ilyet állítottak nekem össze. nem tudom kategóriát illetőleg mit testesít meg, de azt hiszem ez már eléggé odavág a PC-nek főleg hogy állítólag a Skyrim-ot is viszi 200 moddal is akár.
Asrock Fatal1ty H97 Killer alaplap
Intel Core i5-4460 processzor
Sapphire R9 390 8GB DDR5 Nitro 11244-01-20G videokártya
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FBK2/8 memória
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSD meghajtó
Samsung SH-224DB/RSMS DVD író
FSP 500W Aurum S 500 tápegység
Cougar Solution AF-2 számítógép ház
A lealáz ez esetben azt takarja, hogy míg a PS3-on csak a natural Skyrim megy addig PC-n a 200 mod-os mondhatni extrákkal telepakolt Skyrim.
Ez a gép jó lesz a full beállításokra tett Skyrim-hoz amit megpakolnék 200 moddal is? Plusz azok a játékok amiket felsoroltam?
Meg kelleen hozzá egy ilyen füles, ilyet hol találok?
- Vezeték nélküli legyen
- Árkategória... lehetőleg ne nagyon legyen 100000ft felett
- Mindenhol jól szigeteljen, annyira hogy a külvilágot kizárhassam és ha gránát robbanna azt se halljam meg.
- A fület a kagylója körülölelje, ne pedig a fület nyomja mert az hosszú távon eléggé kényelmetlen
- PC + MP3-hoz is lehessen használni zsinór nélkül
- A lehető legjobb hangja legyen
- Na és persze lehessen nagyon hangosra felvenni a hangerőt rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!