Ha PCX-en kérek összeszerelést a config mellé, akkor az alkatrészek dobozai, cd-i és esetleges plusz kábelei is feladásra kerülnek?
Mivel azt is megveszed így kötelezőek elküldeni, ha azt válaszolják vissza hogy sajnálatos módon baja esett kicsomagolás/összeszerelés közben kötelesek zsebből kijavítani neked.
De én inkább iPon.hu mellett szavaznék de személyes kedvencem az RGB üzlet, utolsó esetben pedig az Aqua üzletláncot választanám.
iWay mellett csak az szól hogy nekik van hitelügyintézésük ha esetleg.
Aqua szinte mindíg késik akár 1 hetet is mégha csak kábeleket kértem tőlük is és nem nagy dolgokat.
De azt biztosan tudom hogy ha lassan is de biztosan a garanciát is betartják, és ha xy-t rendelsz tőlük akkor 100%-ban xy-t kapod ha gépösszerakást kérsz például akkor ha kéred a dobozokat a szemetet is kiszállítják neked.
/Székesfehérvári boltjukra értem a többit nem ismerem/
Az aqua székesfehérvári boltjánál én mindig elégedett voltam a kiszolgálással, hamar ideért, a garanciális ügyintézéssel sem volt soha gond.
Én őket merem ajánlani, hosszú évek tapasztalata alapján.
Az ipon viszont drága. lehet hogy jó, de kb. bestbyte és edigital árakon dolgoznak, ami magas.
#2-es vagyok, bocsánat, én a budapesti hálózatukról nyilatkoztam.
Egyszer 8 ezer forintot buktam azon, hogy a megrendelt termékemről 1 hét után közölték csak, hogy van, de 10ezer forinttal drágábban. Addig persze más webshopokban is jócskán felment az ára.
Webshopnak egyik a lényege, hogy boltban érezze magát az ember. Az is felháborító számomra, mikor egy akciós feliratú termékről kiderül egy üzletben a kasszánál, hogy mégsem akciós, csak kint felejtették a cédulát.
Gemini, én most nem megyek bele nagyobb összehasonlításokba, kizárólag azt nézem, amit venni szeretnék: i5 4460. Általános, közkedvelt, belépő i5 processzor.
Aqua: 55290 Ft
Ipon: 56708 Ft
PCX: 55046 Ft
Bluechip: 56110 Ft
Edigital: 59990 Ft
Bestbyte: 74899 Ft (ráadásul csak 4430-as)
Alternatívaként nézzünk mondjuk egy erős, nem túl régi APU-t, mondjuk a 7850k-t:
Aqua: 38990 Ft
Ipon: 40428 Ft
PCX: 39253 Ft
Bluechip: 40430 Ft
Edigital: 44090 Ft
Bestbyte: -
Egy i5 6500-ason lemérve ...
PCX : 65 143 Ft
iWay : 63 420 Ft
iPon : 67.048 Ft
RGB : 72.745 Ft
Aqua : 63.490 Ft
BestByte : 80 899 Ft
Bluechip : 67 080 Ft
eDigital : Nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!