A gépem működőképes lenne, az alkatrészek benne összeállnának rendesen?
Nem értek túlzottan a gépekhez, és nem vagyok benne biztos hogy pontosan összeállna-e az egész, ha beszereznék egy újat.
GÉPHÁZ: Zalman z11 plus
ALAPLAP: ASUS H110M-A
TÁPEGYSÉG: Cooler Master Elite Power 600W RS600-ACABM4-WB
PROCESSZOR: Intel Skylake Core i7-6700K 4GHz LGA1151
VIDEÓKÁRTYA: ASUS GeForce GTX 980 Ti 6GB GDDR5 384bit PCI-E
RAM: Corsair 32GB (4x8GB) 2666MHz DDR4 CMD32GX4M4A2666C16
Pénz van rá, ha cserélnél benne valamit, köszönöm az ajánlatokat, mert én tényleg nagyon nem értek hozzá, válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!
Mire akarod a gépet használni?
Alaplap nem jó a procihoz
Tápváasztás borzasztó az egészhez
Minek a k-s i7? Az nem játékra való.
A táp legyen egy fsp raider 550.
K-s procihoz z-s alaplap kell! De neked valószínüleg elég lesz egy k-s i5 is.
Annyi ramot soha nem fogsz kihasználni, még a 16 giga is sok.
Ha az előbb említett olcsósításokat megcsinálod, akkor ezt a tápegységet ajánlanám, ha nem sajnálod az árát.
Kisebben nem találtam ebből, de félpasszív, azaz 40%-os terhelésig nem megy a ventilátor, 7 év garancia, monitorozható (semmi értelme) stb. Ilyesmi van nekem is, csak az elődje [link] (HX 650 v2) Teljesen moduláris. Nem a legjobb az ár-érték aránya, de a Raidernél jobb; nem az ár-értéke, csak összességében. Annál a venti hajlamos zajossá válni.
tapot mindenkepp lekkell cserelni
Corsair RMx 550 kb. 30ezer
ugyan ugy felpasziv hutesu
az RMi az digitalis mint ahogy lathato a linkelt gyartoi oldalon is
illetve multi vagy single rail 12v kozott valtani lehet rajta
a sima RM(x) hez kepest
azt nem ertem ha multira lehet valtani akkor milyen bontasban? mert ezt nem irja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!