Jó ez a vízhűtés CPU-ra? NZXT Kraken X61
2016. jan. 14. 18:57
1/5 anonim válasza:
Feleannyiért dark rock pro 3 vagy noctua NHD15 +1-2 pár ezer forintos házhűtő sokkal biztonságosabb és ugyanolyan vagy alacsonyabb hőmérsékletet érnek el. Ezek a kompakt procihűtők csak dísznek jók, normális folyadékhűtést aminek értelme is van csak alkatrészenként lehet venni és felépíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, már összeállítottam egy komponensegből lévő hűtőt, csak az tripla ára ennek.
A Noctuát néztem, de eltakarna mindent az a baj. Gondolkodás nélkül Noctuát vettem volna, de wondowed side panelos a Phantom 820 as ház, és MUSZAJ liquid coolert tennem bele SAJNOS :/ szépen mutatna 4 decis tartály meg szines víz, de azért ennyiért ez is kiváló nem? Egy részből parasztvakítás, de nekem csak a láthatóság miadt lenne ez.
Enne ellenére hogy látod a dolgot?
2016. jan. 14. 19:31
3/5 anonim válasza:
h110i-ket eresztettek egy bizonyos hőfok felett. Ha biztosra tudsz menni, hogy nem olyat kapsz (azokat bevonták kb 1 éve, és újra ki lett adva elvileg javítva), akkor az a jobb választás az ára miatt, ha nem vagy benne biztos akkor az X61, mivel átlagban csak 1-2 fok különbség van köztük (az X61 javára).
5/5 A kérdező kommentje:
köszi. és eseteg tudsz valamit az élettartamáról? mi romlik el leghamarább, a pumpa vagy a ventillátor?
és ezeket nem kell légteleníteni ugye?
2016. jan. 14. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!