Einkes ereadert hasznalt mar valaki scannelt konyvekre, pdf kre?
Figyelt kérdés
sok olyan konyvem van ami scannelt ,kerdesem hogy lehet e rajta olvasni ilyet? egy 6" kijelzon hogy nez ki ha valaki ilyesmit akarna olvasni?2016. jan. 14. 18:09
1/6 anonim válasza:
Nem egy nagy élmény, nem is nagyon szereti a Kindle, de lassan lapozgatva el lehet olvasni.
2/6 A kérdező kommentje:
Van egy 7.9 tabletem, akkor a velemenyed szerint nem erdemes nekem vasarolnom einkes readert? Tudomanyos cikkeket vagy konyveket szeretnek olvansi amiben sok az illusztracio vagy keplet,...
2016. jan. 14. 18:23
3/6 anonim válasza:
Átlagosan mekkorák azok a pdf-ek?
4/6 A kérdező kommentje:
2016. jan. 14. 18:52
5/6 anonim válasza:
Kíváncsiságból rátettem a ebook-olvasómra. Nincs gond a betöltéssel, mert viszonylag kicsi fájl. A gondod az okozhatja, hogy kicsik a betűk, valaki szívesen belenagyítana, de az ábrák jól láthatók, nem túl részletesek. Nem tudom, a nagyítás mennyire egyszerű az újabb e-inkes olvasókon, de tény, hogy ez a funkció egyszerűbben elérhető egy tableten.
Nézd, nem egyszerű a kérdés: a tablet kényelmes, az e-ink viszont egyértelműen jobb a szemnek. Tabletről szerettem olyan anyagokat tanulni, amelyeket átnézek, jegyzetelek, ábrára ránagyítok (főleg ha a színek fontosak), visszagörgetek, vagy előre éppen. Viszont sokkal kellemesebb hosszabban olvasni ebook-olvasón. A magam részéről ez a pdf még beleférne abba, hogy utóbbin olvassam.
6/6 A kérdező kommentje:
feltudnal esetleg tolteni valami kepet rola ? :) legyszives
2016. jan. 27. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!