Mit javasoltok pasztázáshoz?
Figyelt kérdés
Hali! Életembe először tervezek processzort pasztázni, egy kicsit parázok, de szeretném megtanulni, mert ahogy észrevettem nem egy olyan feladat, amit ne tudna élő ember a bolygón megoldani.
Mégis több technikát láttam, milyen alakban formában, és módszerrel kell a pasztát felvinni. Van aki szét keni, van aki nem, mert a hűtő majd úgyis szét nyomja. Intel i5-i3-ra kb mennyi pasztát érdemes tenni? És Ti szét kenitek vagy hagyjátok a dolgot a ventire bízni? Esetleg valakinek valami tipp trükk, jókívánság? :)
2016. jan. 13. 00:55
11/12 anonim válasza:
Tanulságos kis videó. Kenjük vagy ne kenjük?
12/12 A kérdező kommentje:
Ezt is láttam :) Nekem is jobbnak tűnik ha nem kenjük. A fizika törvényeit ismerve is logikusabb.
2016. jan. 13. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!