FX6300 mellé Radeon R9 380?
Sziasztok!
Jelenleg egy GT740 videokártyám van, azonban ez már kevés nekem, ezért szeretnék egy erősebbet venni.
GIGABYTE 970A-UD3P alaplap
AMD FX-6300 processzor
Cooler Master Hyper 212 EVO processzor hűtő
Kingston DDR3 1600MHz 2x4GB memóra
Hitachi Deskstar 7200RPM merevlemez
Corsair CX600W tápegység
Corsair Carbide 100R számítógáp ház
ASUS GT740 videokártya
Ez a jelenlegi gépem. Egy MSI R9 380 4GB-os videokártyát néztem ki.
Ez ki tudná "hajtani az FX6300 procim?
Kis felbontáson (720p) is ki tudná hajtani?
A mostani játékok hogy futnának? (GTA V stb)
Előre is köszi.
Egy erősebb processzorral jobban futnának a játékok, de egy gyengébb VGA-hoz képest így is több FPS-ed lenne vele.
Pont kisebb felbontásokon látszik jobban a CPU limit, 720p-re egy GTX750Ti is bőven sok lenne, 380 mindent vis full-hd-ben is.
FullHD-hoz még ideális lehet. Nekem FX-6300 (4GHz) plusz GTX960 páros nem teljesít rosszul 1080p-ben. i5 procival biztosan tapasztalnék azért itt-ott némi javulást, de összességében ez is korrekt még szerintem.
720p-ben már nem biztos, hogy ki tudná hajtani, főleg kisebb gépigényű játékoknál, de ez még így is sok fps-t jelentene (például ez olyan korlátot jelenthetne rosszabb esetben, hogy 250 fps helyett csak 180 lesz CPU limit miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!