Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények erről a laptopról?

Vélemények erről a laptopról?

Figyelt kérdés

ASUS K52JK [link]

Játékra kéne. el fognak rajta menni az újabb játékok is, vagy esetleg tud valaki ennyi pénzért jobbat?

2010. márc. 26. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Hányszor kell még elmondani, édes istenem?

A Laptop nem játékra való!

Nézd meg a processzor órajelét és a videokártyát, és rájössz, hogy nem éppen játékra való. Még ezek a drágábbak sem, ezek is inkább komolyabb tervezőprogramokhoz, stb.

Javaslom, hogyha meg hordozni akarod, akkor inkább vegyél egy PSP-t, azzal is lehet netezni, praktikus, és olcsók hozzá a játékok.

2010. márc. 26. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Izmos gép, de csodát ne várj tőle, a nagy klasszikusok biztos szépen mennek rajta, a 2 évvel ezellőtti játékokig bezárólag. A laptop játékra is jó, csak ugyanaz a tudás drágább, mint asztaliban. Az mondjuk jó, hogy op. rendszer nincs hozzá, mert így olcsóbb.
2010. márc. 26. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha játszani akarsz vegyél egy erős videókártyás gépet
2010. márc. 28. 17:27
 4/9 A kérdező kommentje:
nem az volt a kérdés, hogy mit vegyek laptop helyett, hanem az, hogy ez a laptop elég-e játékra, mennyire megbízható és tudtok-e jobbat ennyi pénzért?
2010. márc. 28. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Én harmad ennyiért összerakok neked egy ennél erősebb PC-t.
2010. márc. 28. 17:40
 6/9 A kérdező kommentje:
ügyes vagy, de jó lenne ha valaki végre a kérdésre válaszolna
2010. márc. 28. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy van sokkal jobb ennyi pénzért, a proci és az órajele viszont nem valami kedvező. Vegyük pl. a FIFA 10-et annak single core-ban 2.4Ghz-nek minimmum kéne lenni. Szerintem a proci nem teljesen arányos a többi alkatrésszel, mert sztem a videókártyával nincs gond meg a többivel sem. Igen sajnos a hordozhatóság miatt nem lehet olcsón igazi gamer laptopot szerezni.

Ajánlom a Test Drive Unlimitedet az biztos elmegy rajta, szerintem a NFS Shift is elmenne rajta persze nem fullosan. Eldöccene rajta az Assassin's Creed is.

Remélem segítettem.

2010. márc. 28. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:

ASUS K52JR [link]

Ez minden szempontból jobban megéri. De az igazi gamer notebookok 300ezer fölött vannak.

2010. márc. 29. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
18:37-es vagyok: Egyetértek az utolsóval a proci is már abban a notebookban i5-ös és a vga is jóval fejlettebb. Összefoglalva megér az a plusz 10-20ezer forintot rákölteni :)
2010. márc. 29. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!