Vélemények erről a laptopról?
ASUS K52JK [link]
Játékra kéne. el fognak rajta menni az újabb játékok is, vagy esetleg tud valaki ennyi pénzért jobbat?
Hányszor kell még elmondani, édes istenem?
A Laptop nem játékra való!
Nézd meg a processzor órajelét és a videokártyát, és rájössz, hogy nem éppen játékra való. Még ezek a drágábbak sem, ezek is inkább komolyabb tervezőprogramokhoz, stb.
Javaslom, hogyha meg hordozni akarod, akkor inkább vegyél egy PSP-t, azzal is lehet netezni, praktikus, és olcsók hozzá a játékok.
Nem hiszem hogy van sokkal jobb ennyi pénzért, a proci és az órajele viszont nem valami kedvező. Vegyük pl. a FIFA 10-et annak single core-ban 2.4Ghz-nek minimmum kéne lenni. Szerintem a proci nem teljesen arányos a többi alkatrésszel, mert sztem a videókártyával nincs gond meg a többivel sem. Igen sajnos a hordozhatóság miatt nem lehet olcsón igazi gamer laptopot szerezni.
Ajánlom a Test Drive Unlimitedet az biztos elmegy rajta, szerintem a NFS Shift is elmenne rajta persze nem fullosan. Eldöccene rajta az Assassin's Creed is.
Remélem segítettem.
ASUS K52JR [link]
Ez minden szempontból jobban megéri. De az igazi gamer notebookok 300ezer fölött vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!