Erről a laptopról vélemények?
Figyelt kérdés
Ezt a laptopot szeretném megvenni a napokban(nem erről az oldalról)
Aki ismeri az tud véleményt mondani róla? Érdemes ilyet venni,vagy vannak hibái ami miatt nem lenne jó vétel..
Köszönöm a válaszokat előre is..
2011. febr. 14. 11:59
1/4 anonim válasza:
AMD procival nem vennék laptopot.
2/4 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben,hogy miért nem vennél így? Nem nagyon értek hozzá,de akit kérdeztem annak elmondása szerint ez a laptop nagyon jó vétel lenne..
De örömmel meghallgatnám a te tapasztalatodat is..
2011. febr. 14. 13:16
3/4 anonim válasza:
valószínűleg elsőnek még nem volt amd-je, és egy elvakult intel fan! nekem volt inteles és amd-s is és gyakorlatilag sok különbség nincs köztük, csak annyi hogy az amd olcsóbb!
ez a notebook pedig egész jónak tűnik, de tudod ha én vennék akkor inkább 4 giga rammal szereltet nézegetnét, persze a 2 is elég, egyelőre
4/4 anonim válasza:
Nekem is AMD Turion X2 van, évek óta és semmi baj vele. Tény, hogy kicsit gyengébb teljesítményű mint egy c2d, viszont nem is fűt annyira. Gondolom te sem játékra veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!