Mennyire jó videókártyák a NVidia GeForce GT220M 1024MB és a NVidia GeForce GT320M 1024MB?
1, A laptopokban játékokra nem megfelelő videokártyák vannak.
2, Az újabb videokártyák közül már inkább az ATI-t, ajánlom, olcsóbb és jobb, a GeForce 9800 volt talán az utolsó, ami NVIDIA-s volt, és megbízható, jó volt, ezek az újak már nem.
Akkor másképp kérdezem: Olyan játékoknál sem jó, mint a sims 2, 3? egy ismerősöm laptopjában a tesztek szerint elég gyatra Intel Graphics Media Accelerator 4500M van, és állítása szerint full grafikán megy rajta a sims 3 és gyorsan.
nekem az a lényeg, h ez 2 a játék fullosan, gyorsan menjen. más játék úgysem érdekel. :)
csak eddig -ezek szerint tévesen- abban a hitben voltam, hogy ezeknek nagy az igényük.
Akkor ezzel megkaptam a választ, amit kerestem, köszi. :) de az előzőeknek is köszönöm.
nem vagyok képben más játékokkal kapcsolatban, de simses fórumozók közül kevesen tudják maxon futtatni a sims 3at. ezért gondoltam, h biztos kéne neki valami nagyon erős...
a hülye meg inkább kérdezzen, mint megvegyen vmi sz*rt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!