Készítenétek nekem egy Gamer configot?
Sziasztok!
Valaki írna nekem egy Inteles gamer configot 250 ezer forintért?
Egér, billentyűzet, mikrofon, hangfal van, ezen az áron felül 50 ezer forint körül játékokra megfelelő monitorokat is ajánlanátok?
Köszi! :D
Utolsó, köszönöm szépen a válaszodat, nagyon megköszönném ha leírnád a géped többi fontosabb részét, illetve néhány játékról az FPS-t is.
Illetve erről mit gondolsz?
#20 vagyok
Asrock b85 Fatal1ty Killer
I5-4690
Msi gtx970 gaming
2x4gb Kingston HyperX Fury Black 1600MHz
1TB WD EZEX
Adata sp920 128gb ssd
Super Flower Amazon 650w
Cougar Solution AF-2 ház
23" Full Hd monitor
Fps-t még nem mértem nem szoktam, nekem elég ha lagg mentesen fut a játék, nem vagyok fps bolond, de úgy gondolom hogy 40 alá nagyon ritkán droppol le. Eddig semmi nem akasztotta meg!
A Gigabyte mint 970 hozzá a többi 970-es teljesítményét, de a hűtése nem az igazi. De ha nincs pár ezer plusszod a lentiekre akkor jó lesz az is. Én inkább ezeket ajánlanám ebben a sorrendben:
#20 vagyok
Amiket írtam az Full hd-ra vonatkozik, az feletti felbontásra jobb választás az R9 390 a több vram miatt (bár szerintem a gpu ott is elfogy mielőtt elérné a 8gb-ot, ez nem tény ez csak az Én meglátásom).
Youtube-on tudsz fps teszteket nézni.
https://www.youtube.com/watch?v=aEiknMpglao&feature=youtube_..
Ez egy nagyon jó fps teszt. +10-15 fps-t számolj rá mindenhol, a videórögzítő proram miatt (ez bent van a videó leírásában is).
Dönteni neked kell! Rengeteg tesztet elolvastam mire dönteni tudtam 3 hónappal ezelőtt, mert ebben a cipőben jártam Én is, hogy 390 vs 970. De azt kell, hogy mondjam, hogy pc-s életem legjobb döntése volt az MSI GTX970 Gaming! Sajnos nem tudtam várni a Pascal-ra mert mire megjelenik az még hosszú hónapok, és már szükségem volt egy bitang vga-ra.
Tapasztalatom csak a 970-el van, úgyhogy a 390-et nincs jogom se szidni se piedesztára emelni. Bitang erős mindkét kártya, de csak a 970-ről tudom mire képes tényleg (és nem csalódtam benne)!
És végül amik miatt ez mellett döntöttem:
Azonos teljesítmény mellett kevesebb fogyasztás
Kissebb hőmérséklet
Tökéletes, folyamatosan frissülő illesztőprogramok
Nvidia a piacvezető (és a játékok 90%-a Nvidia támogatott)
Hd felbontásig elég a 4gb
Tehát a döntés a Tied, úgy gondolom mellé egyikkel sem lősz teljesítmény terén (sőt a 970-ről biztosan tudom)!
Remélem tudtam segíteni! :-)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát!
Sokat segítettek, valamelyik 970 lesz, majd meglátom melyikre marad keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!