Készítenétek nekem egy Gamer configot?
Sziasztok!
Valaki írna nekem egy Inteles gamer configot 250 ezer forintért?
Egér, billentyűzet, mikrofon, hangfal van, ezen az áron felül 50 ezer forint körül játékokra megfelelő monitorokat is ajánlanátok?
Köszi! :D
Hogy itt mennyien beelőztek :D
#1 Jó pár hónappal ezelőtt az előre összerakott gépes dolgot már kiveséztük 3 oldalon keresztül, ha nem felejtem el, holnap előkeresem. És PCX-en olcsóbban jön ki az, amit megvennél előre összerakva.
Ami a tápot illeti, mivel az i5 nem húzható, de a vga igen (és azért ha szerencséd van, jó pár + fps-t tudsz vele szerezni), viszont ezáltal a fogyasztás és a gpu hőfok is nő, ezzel is számolni kell. Corsair CX-ben CWT bél van, de nem a gagyi fajta. És az S12-es Seasonic-al szemben nem osztott a +12V ág.
Olcsóbb házzal?
Totális öngyilkosság a kártyára nézve.Annak a kártyának alapból szar a hűtése.Nem tudok olyan házat mondani amiben az a kártya olyan csöndben van mint egy Nitro és a hőfokokat is úgy tartja.
Mindjárt írok egyet
Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 alaplap 23 761 Ft
Intel Core i5-6500 processzor 62 033 Ft
Kingston 2x4GB DDR4 2400MHz HyperX Fury Black HX424C15FBK2/8 memória 16 542 Ft
XFX R9 390 8GB DDR5 R9-390P-8DF6 videokártya 107 395 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 13 819 Ft
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység 21 212 Ft
Zalman Z3 Plus fekete számítógép ház 13 113 Ft
Scythe Katana 3 SCKTN-3000I processzorhûtõ 5 527 Ft
LG 22M47VQ-P fekete monitor 40 245 Ft
Összesen: 239 092 Ft + áfa 303,646 Ft
pcx.hu
Olcsóbb monitor,de jobb hűtésű ház és VGA.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!!
Mostmár van valami képem a dologról. :D
Erről a kártyáról valaki tudna mondani saját tapasztalatokat? Hogyan bánik a mai játékokkal, szépen viszi őket ultrán FHD-n?
Illetve mit gondoltok a GTX 970-ről? Szerintetek nem lenne jobb választás az R9 390-nél fogyasztás és hőtermelés szempontjából?
Fogsz kapni ilyen,és olyan véleményt is.
Valaki a GTX970-re voksol,valaki a 390(X)-re.
Én személy szerint a 390-t venném,mert ott teljes sebességű mind a 8GB VRAM (nem mintha kéne annyi),míg a 970-en csak 3,5GB-t tud teljes sebességen használni.
Illetve szerintem ma már nem olyan jó vétel,mint amikor kijött.
Fogyasztásban mindenképp jobb a 970,ami inkább talán a halkabb hűtés miatt lehet előny.
Egyikkel se lehet nagyon mellényúlni.
Én a 970-et választanám! Full hd-ra tökéletes a gtx, nálam az msi gtx 970 gaming a GTA 5-öt maxon 3,7gb vram beolvasása mellett laggmentesen futtattja. Shadow of Mordor ugyanígy, semmi lassulás. A 3,5gb probléma létezik, de a gyakorlatban még nem tapasztaltam, pdig játszottam gépzabáló játékakkal (far cry 4, witcher 3, most meg a fallout 4 van terítéken). Van ahol kis kompromisszum kell szűrök terén, de a grafikai beállítások maxon vannak! És ahol ennek a kártyának kompromisszum kell ott a 390-nek is kelleni fog! A memóriaproblémát az AMD túlságosan felfújta, így hajtva a maga malmára a vizet. Nincs bajom az AMD-vél (volt nekem is) de ez az igazság! Ja, és az AMD driver (crimson) valami förmesztő rossz, csak a fejed fájna miatta. Van olyan játék ahol bugokat és folyamatos kifagyást okoz.
Te tudod mit veszel, egyikkel sem fogsz mellélőni felsőkategóriás kártyák lévén, de Én mindenképpen a gtx970-et (msi gaming, evga superclocked+) ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!