Videókártya, vagy táp?
Hali. Valaki sokat megélt segítségét szeretném kérni.
Előállt egy olyan helyzet, hogy durván két hónapja vásárolt számítógépünk rosszalkodik. Első nap után kiderült, hogy valami nem úgy működik, ahogy kéne.
Első jele a sok fagyás, és még több kékhalál. Ez azért fura, mert amúgy mondhtaom, hogy nem egy gyenge PC.
Aztán tegnap Mount & Blade-ezés közben az élsimítást 2x-esről felvettem 8x-ra, és körülbelül 20-25 perc után hallom, hogy a táp olyan hangot ad ki, mint mikor bekapcsol. 10 másodperc után fagyás. Ilyen hangot a tápnál már egy régebbi gépnél is tapasztaltam, csak az többször ki-be kapcsolt.
Hozzáértők, mit mondanátok? Videókártya, vagy tápcsere.
Köszönöm.
#10 nekem is ugy tunik mint falrahanyt borso
de ha csak visszaigazolas miatt kerdeztel akkor oke
en is ujbol igazolom, nemnteljesitmenyben hanem minosegben kell feljebb menni meghozza HKC hez kepest joval
550 es tap? amikre erdemes penzt kiadni 550 esre valoban abbol a legolcsobb az XFX TS 550 lehet
de ellenben amiket felsoroltam 10-15ezer koruliek
550es meg kb. 20 korul indul
de gepedhez felesleges 550 es, hasznalatra valo tap kell ennyire egyszeru
igen van nem hasznalatra valo tap a gyartok keszitik ilyenre - toluk kell kerdezned miert
Szia
Ha jól veszem ki a szavaitokból, akkor már ti is találkoztatok a HKC-val...
Egyébként a legszimpatikusabb a Chieftec CPS-400S.
Na! Mostanra kidrült minden.
-Lecseréltük azt a fost egy FSP HYPER 700 M-re
-Az egyik RAM-modul hibás, ezért szokott lenni kékhalál, 2×4 GB DDR3-mas 1333 MZ-es Kingmax-re lesz cserélve
-A proci nem kap rendes hűtést, ezért van az FPS-visszaesés is
-A videókártya elszállt Warface közben, az integrált szokásos módon gyenge (265 MB-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!