Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elbírna a gépem egy UHD-s...

Elbírna a gépem egy UHD-s monitort, játékra? Javaslatok?

Figyelt kérdés

Asus H97-Plus

i5-4690

Asus R9 290X DC2OC

8GB 1600Mhz RAM (2x4GB)

250GB Samsung 840 EVO SSD

1TB WD Black

FSP Raider 650

Néha akadnak bizonyos játékok, amik nem szeretik az Ultrát (pl. Witcher 3), mert bizonyos helyeken nagyon ledobja az FPS-t. De a Witcher is inkább Nvidia-barát (bár bevallom, a grafikai beállítások részleteibe, nem nagyon szoktam belemenni, csak a presetet használom).

Tudtok ajánlani egy UHD-s/4K-s monitort, ami legalább 24", és árban is elfogadható?

(Nézegettem az árakat, 100 ezer alatt nem láttam UHD monitort, de 150 ezer fölé se szeretnék menni.)

2016. jan. 9. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Így mennének a játékok 4K-n.

2016. jan. 9. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egy 290X sok játéknál kevés lenne, meg szerintem a 4K-nak inkább 30" felett van értelme, de azok elég drágák.

1080p ultrawide vagy 1440p jobb választás lenne.

2016. jan. 9. 23:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, ment a zöld!

Én sem számítottam rá, hogy volna értelme, de gondoltam, biztosra megyek, és megkérdezem.

A benchmarkért külön köszi, elég jól rávilágított a lényegre.

2016. jan. 9. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!