Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kidobhatom a winchesterem?

Kidobhatom a winchesterem?

Figyelt kérdés
Fel akartam telepiteni a windows 7-et de hibát irt ki, hogy nincs meg valami fájl. Ezután formáztam a vinyot, de ugy, hogy most meg a gép se ismeri fel, szoval letöröt valami nagyon fontos fájlt róla. Bootolni se lehet róla. Bios nem ismeri fel. Semmi. Mi a teendő? Elkurtan a vinyomat? Vagy vigyem servizbe? Jolenne ha én tudnám most megcsinálni mer érettségi miatt még ma kéne
2010. márc. 26. 06:04
 1/4 ThodEE GoD ***** válasza:
NA várj, a vinyóról ami fontos azt nemlehet letörölni, de H a BIOS nemlátja az baj, magától megadhatta magát, ha garis cseréltesd ki, ha nem garis, akk nézd meg H neme csuszott ki a kábele, neme tört le valameik csatlakozása, ha ezekután sem jelenik meg a biosba, akk nincs 5letem
2010. márc. 26. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyat nem tudsz vele szoftveresen művelni (törlés, formázás, akármi), amivel fizikailag kárt okozol benne (magyarul, hogy a bios sem ismeri fel). Itt egyéb probléma van. Mindenképp betenném egy másik gépbe, hogy ott mi a reakciója.
2010. márc. 26. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha régebbi, akkor az is lehet, hogy meghótta magát. Láttam már 9-10 éves vinyót is, amelyik működött. De 2 éves is ment gallyra. Ki kellene próbálni másik gépben.
2010. márc. 26. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:

szoftveresen nem lehet tönkre tenni egy hardwert se sztem de ha a biosba se nyúltál bele akk ott se nagyon lehet gond sztem is bele kéne tenni egy másik gépbe is hogy az felismeri e

####->InFoRmAtIkUs<-####

2010. márc. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!