Miert kapcsol ki a gepem random jatekoknal?
eleg idegesito problema, kivalaszt maganak jatekokat amiknel fogja magat es kikapcsol, mintha kihuztam volna a konnektorbol. a far cry 4-et a nap 24 orajaban jatszhatom, meg se nyikkan, ugyanez van a hardlineal peldaul es a gta v-el is. van azonban par jatek, mint a fifa 16, rainbow six:siege amiknel random idopontokban, teljesen normalis homersekletek es feszultsegek mellett lekapcsol a gep. erdekes, hogy a siegenel csak a kor vegen kapcsol le, kozben soha. rakuldtem egy orara az aidaban a terheles tesztet, semmi gond nem volt, a kartyan mar mindket venti majdnem maxon porgott, de nem allt le. a legfrissebb catalyst, directx fent van. elegge jo a problema megoldasom, legyen szo szoftveres vagy hardveres gondrol, de ez most rajtam kifogott, remelem valaki tud segiteni. a problema oprendszer csere utan is jelentkezik.
windows 10
cooler master 750w silver
Gigabyte f2a88xmds-2
Athlon X4 740
Sapphire Radeon R9 280x 3gb
8GB Corsair Vengeance 1866mhz
gpu hany % kihasznaltsagon megy? mert nehez elhinni hogy 740 50% ban is kepes lenne kihajtani
amiknel leall ott valamiert kepes a vga tobbet dolgozni, itt nem az a fontps hogy miert hanem hogy magasabb e a gpu hasznalat ilyenkor (hofok nem szamit nem az a lenyeges)
streszer nem biztos hogy azt is hasznalja amit az adott katekok
sok sok streszer programot kellene kiprobal od amik igazan megizasztjak a gpu t meg a gepet is
#12 csak aztan el ne durranjon :D
csak arrs irtam hogy hogyan tudnad elohozni mestresegesen ami magatol elojon azoknal a jateokoknal
de oroke csak nem fogja birni... a tapert nem kar de a vga ert nagy kar lenne...
nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!