Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vékony (dvd meghajtó...

Milyen vékony (dvd meghajtó nélküli) laposokat tudtok ajánlani fullHD IPS kijelzővel?

Figyelt kérdés

Fénykép szerkesztéshez használnám de nagyon nehéz ilyen paraméterekre keresni. Azért egy i3 de inkább i5 jó lenne benne.

Nem gond ha 14" vagy 15" csak könnyű legyen hurcipálni. :)

[link]

Ez például jó lenne de megnéznék más oldalakat is esetleg olyat ahol lehet kérni bele ram ill ssd bővítést.

2016. jan. 7. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
(Laposnak a "meleg előadóművészek" meg a általános sulisok hívják a laptopot, szerintem szokj le róla, égő.)
2016. jan. 7. 12:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Ne te mondd már meg hogyan beszéljek!
2016. jan. 7. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
(bánom is én hogyan beszélsz, csak figyelemeztettelek, jóakaratból, hogy ne kuncogjanak ki a hátad mögött, de te tudod. van rendes neve, nem kell itt hipszterkedni. elnézést kérek, bocsánat, ne haragudj, én hibáztam. így jó?)
2016. jan. 7. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi gond a lapossal én is szoktam így hívni és még senki nem nézett rám furán.

Mivel fényképszerkesztésre lesz használva, dedikált VGA nem kell, de egy M-es i5 azért nem ártana. HDD-vel szerelt gépet szerintem ne vegyél, egyrészt lassú, mint egy tetű, másrészt érzékeny is tud lenni a menet közbeni hurcolászásra. Az SSD jobb.

Konkrét típust viszont ne itt, hanem a prohardver.hu fórumában a "milyen laptopot vegyek" topicban kérj, ott vannak laptopokkal foglalkozó szakik, akik az igényeidnek megfelelően ajánlanak majd valamit.

G.

2016. jan. 7. 13:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megkérdezem a fórumon.
2016. jan. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!