ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ kérdése:
Működne ez a konfig?
Figyelt kérdés
Amd A6 5400k
Asrock FM2A68M-HD
nBase 601g 400w táppal
Kingstone HyperX Fury Black 4gb DDR3 1600Mhz
Tudom elég szar :D
Egyátalán beinulna a gép?
2016. jan. 6. 21:30
2/10 anonim válasza:
oké hogy a ház táppal együtt van(7 ezer együtt a kettő LOL) hulladék tápegység egyébként. Mennyi pénzed van számitógépre? inkább érdemesebb lenne használt piacon össze rakni egy gépet, hardveraprót ajánlom!
3/10 anonim válasza:
#2.+1.
A táp esetleg ajtótámasztónak.
4/10 A kérdező kommentje:
Ez a táp csak átmeneti :) Nem szeretném sokáig használni. Amugy egy sapphire r7 240-nel futna a gép? Bírná a táp?
Amugy kemény 40 ezer :DDDD
Gyűjteni meg nem szeretnék mert most ment tönkre a gépem...
2016. jan. 6. 21:48
5/10 MGéza válasza:
Háta megvan? Mert akkor az lejöhet az árból és mehet egy FSP 350W ATX-350PNR tápnak bele. Félkonfigból én ezt ajánlanám, ennyi pénzért:
6/10 MGéza válasza:
*Előző géped házára gondoltam, csak elírtam :)
7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a régiből minden kuka... :((((
2016. jan. 6. 22:30
8/10 MGéza válasza:
Még esetleg ez jöhet szóba, itt a táp ismeretlen, de nem hinném hogy egy r 240-nek túl nagy igénye lenne.
9/10 MGéza válasza:
De ha jól látom, a táp is fsp, tehát nagy baj nem lesz vele.
10/10 anonim válasza:
Beindulna és működne is, de a tápot mindenképp cseréld le ahogy lesz rá lehetőség. Nem kötelező a legjobbat venni, de azért legyen minőségi 80+-os. Nekem is hasonló konfig volt az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!