ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ kérdése:
Működne ez a gép konfig?
Figyelt kérdés
Processzor. Athlon x4 860k
Alaplap: asrock fm2a68m-hd+
Ram: kellene ddr3-as 5-6 ezerért tudnátok ajánlani?
Tápegység: M-tech 450w
2015. dec. 28. 11:42
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
tapegyseg:
Deep Cool DE380 (250W os!!)
FSP 350 PNR
Chieftec GPS 350 EB/FB 101A
ezek a legolcsobb hasznalatra es megvetelre erdemes tapok ujonan, egy APU rendszerhez boven elegek, de ha kesobb fejleszted 10-15ezret nem artana tapra szanni:
FSP 350 APN
FSP 460 HCN
Antec VP450P
Evga 430
Corsair CX 430
Enermax MaxPro 400
be quiet! System Power 300/350/400/450
be quiet! Pure Power L8 300/350
XFX TS 430
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
el eztem 860K
mi a vga? ha nincs akkor A8 kellene ha meg van akkor az is szamitana...
4/4 anonim válasza:
A táp tényleg kuka, a régi gépembe vettem, egy évet bírt, de mikor tönkrement szerencsére nem vitt magával semmit. Nem tartja stabilan a feszültséget és az áramerősséget ami nem tesz túl jót az alkatrészeknek. Videokártya is kell bele, anélkül nem fog menni. Vagy egy különálló videokártya, vagy egy 'A' szériás proci amibe integrálva van (A6, A8, A10).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!