Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen cpu hűtő legyen?

Milyen cpu hűtő legyen?

Figyelt kérdés

Q6600-hoz szeretnék hűtőt venni mert a gyári elhalálozóban van és túlmelegszik a processzor.

Én egy Cooler Master Hyper 103-ra vagy egy Cooler Master Hyper TX3 EVO-ra gondoltam.

Most a CPU hőmérséklet 40-45 között mozog, de a maghőmérséklet 80-85-re is felkúszik.

#hűtő #Cooler Master #Evo #CPU #processzor Q6600
2016. jan. 6. 20:23
 1/3 BM-Striker ***** válasza:

Húzod?

Milyen házad van?

2016. jan. 6. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem húzod akkor elég az amit irtál te.

De ajánlom hogy ne húzd.

2016. jan. 7. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvastam egy pár ujabb kérdést a Q6600 procival kapcsolatban, és nem tudom hogy a válaszadók 90%-a miért utasítsa el a kérdezőt a processzor húzásától. Nekem is Q6600 procim van 2éve és már akkor használt volt mikor vettem. Kb éve már 3,2ghz en meg a gép, tapasztalat nélkül húztam, de sikeresen. Ést azt kell mondanom,hogy én meg vagyok vele elégedve, tudom, hogy vannak fényévekkel gyorsabb procik is, de amíg nekem nem tűnik úgy hogy nagyon processzor limites legyen a gépem egy játéknál, addig nem is fogom lecserélni. Gondolok itt(Farcry4, Fallout4, GTA5,és még sorolhatnám...mindet erős hight beállításon viszi, akadás nélkül!)sokszor inkább vga limitet érzek...
2016. jan. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!