Melyik legyen egy fx 8350-es processzor hütője a kettő közül?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat olvastam és kérdezgettem máshol is de nem tudom eldönteni melyik legyen. Az egy az egy
Be Quiet Dark Rock Advanced C1 BK014 processzor hűtő, a másik pedig egy
DeepCool NEPTWIN processzor hűtő.
E kettö közül melyik lenne a jobb választás? Miért jobb az egyik mint a másik? Tudom hogy van ezetöl még jobb de ha csak erre a kettöre fokuszálunk akkor melyik a jobb? Esetleg mindkettö jo választás lehet?
2015. nov. 5. 20:44
1/1 anonim válasza:
Amelyiket szeretnéd. A két ventilátor és nagyobb borda miatt a Neptwin jobb lenne, viszont a két hűtő között nem lehetne mérni 2-3 foknál nagyobb különbséget. Ez végtére is annyira elenyésző, hogy akkor már inkább érdemes azt venni, amelyik jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!