Melyik az erősebb ram 8GB 1600 Mhz vagy 4GB 2133 Mhz?
Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 18:51
1/5 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "erősebb". Olyan van, hogy a 8 kétszer annyi, mint a 4, viszont APU-hoz jobb, ha magasabb órajelű RAM van, de 4 GB nem lesz elég.
2/5 meszike91 válasza:
Mi van?
Szerintem a 8 giga ma már alap, ha játszani is akarunk. A ram sebessége pedig érdemben nem sok mindent befolyásol.
3/5 anonim válasza:
Ramnál a mennyiség a meghatározó , nem az órajel, kivétel ha integrált vga-d van , mert ott fontos az órajel is , de oda pedig 4gb nem elég single - channelbe, az igp-k igénylik a dual chanellt , illetve a magas órajelet.
Ha van videókártyád , akkor mindenképp 8gb legyen 1600mhz-es , mert 2133mhz nem hozna sebességbeli javulást.
4/5 meszike91 válasza:
2. vagyok
Ja, ha apu-d van vagy igp-t használsz akkor az dob a sebességen. De apu-val vagy igp-vel játszani szerintem vicc kategória. Netezésre meg filmezésre viszont gyorsabb ram nélkül is jók.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat
2016. jan. 6. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!