Melyik az erősebb és mennyivel? (videókártyáról van szó)
gt740 szériát szeretnék venni és kérlek ne írjatok más szériákat köszönöm!
egyik vidikártya : asus gt740 oc 1gb gddr5 - 128bit
vagy
gigabyte gt740 oc 2gb gddr5 - 128bit
Linkek:
amd t vegyel
hasznaltan HD6450 t!
Minek ez neked?
Amire ez jó arra megfelel az integrált is. (böngészés, filmnézés...)
Játékra viszont ez semmit sem ér, csak felidegesítene. Ilyen árban CSAK használt videókártyát éri meg vásárolni.
3. vagyok
Ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a hulladékhoz, akkor vegyed az asus-t. Olcsóbb és 1 giga ram is bőven elég ehhez a gpu-hoz.
Most nem azért de a GT740 (aka GTX650 picit alacsonyabb órajeleken) nem valami jó vétel. Ahogy most nézem az árakat azt kell mondjam, hogy az első értelmes választás 35k-tól kezdődik (ez a GTX750 Ti, ami közel kétszer erősebb a GT740-nél, de csak 35-40%-val drágább...és még kevesebbet is fogyaszt):
Amúgy GT740-ből mindegy melyiket veszet, a 2GB-os kb semmivel nem jobb csak drágább. Pár MHz órajel eltérés sem számít sokat.
Az utóbbi években ami megy a 30k alatti kártyáknál az ultra gáz...oké a forint is romlott, de akkor is régen, amikor még komolyan fejlődtek a hardverek nem volt olyan, hogy évek múlva megkaptad ugyanazt drágábban. Tesómnak újonnan vettünk HD7770 kártyát 24k-ért 3 év garival 2 és fél évvel ezelőtt. Ez a kártya mai néven R7 250X-ként kapható picivel 30k felett (amúgy erősebb, mint egy GT740). Ez tényleg gáz és ez igaz az összes 30k körüli és alatti kártyára. A 750Ti ezekhez képest nagyon jó vétel!
Itt a referencia GT740-t képzeld kb a HD7750 helyére. Látható, hogy azt a GTX750Ti 2x lehagyja!
köszönöm a válaszokat,hát nagyon drágát nem szeretnék nézni,de amúgy gt630 2gb gddr3as 128bites kártyám ami most van új assassins creed low-on mükszik akadás nélkül,és ahogy néztem a gt740 sokkal erősebb ami nekem most van.
Na de szóval akkor az asus-t jobb akkor megvennem?
6. "hát nagyon drágát nem szeretnék nézni"
Helyette inkább kidobod a pénzt erre a hulladékra...
VEGYÉL HASZNÁLTAN VAGY GYŰJTS MÉG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!