Milyen alaplap legyen?
Figyelt kérdés
Üdv egy Pentium G3420-hoz keresnék alaplapot.
Asrock B85M-DGS
ASRock H81M-DGS R2.0
ASROCK B85M-HDS R2.0
GIGABYTE B85M-D2V
Eddig ezeket néztem. Árban 15-16ezerig gondolkodok. A gépet inkább filmnézésre használnám, meg dolgozni rajta (szövegírási munkák amolyan másodállásban, szóval nem kell hozzá atom brutál teljesítmény), játékra nem igen lenne használva. A proci már megvan, mert tavaly óta ez tette szolgálatát öcsém gépébe, de ő vett egy i5-4460-at, így gondoltam ezzel a pentiummal váltanám le a E7300-as C2D-met.
2016. jan. 6. 18:35
1/2 anonim válasza:
A leírt dolgokhoz bőven elég egy h81 lap.
2/2 anonim válasza:
Bármelyik megfelel a célnak.
Nem tudom hogyan szeretnéd felszerelni, de a H81 alaplapon összesen 2 db SATA3 port van. Ha ennyi elég, akkor OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!