Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplapomra integrált...

Az alaplapomra integrált VGA-nak 256MB-nek kéne lennie de mindig azt írja ki hogy 286MB ez miért van?

Figyelt kérdés

2016. jan. 6. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt hol olvasod? Milyen megnevezéssel?

Egyébként valószínű az integrált vga kapott valamennyit a rendszer ramból.

---

De igazából nem sokat oszt vagy szoroz a dolgon. Hogy ez igazán kihasználva legyen, akkor oda elég erős ram kell. Ugyebár itt jön be a ddr4 egyik előnye is. Illetve egy videokártyánál nem csak a vram fontos. Egy integrált videokártya mindig is gyengébb lesz, mint egy dedikált videokártya, jelenleg (persze verheti a gyengébb dedikált kártyákat)

De lényegében más célra is tervezték őket. Integráltat inkább csak böngészni, stb.

Tehát lehetségesnek lehetséges, akár sokkal nagyobb érték is, ha a RAMból vesz el, ami egyébként manuálisan is megadható.

2016. jan. 6. 17:28
 2/2 azhát... válasza:
mind1 hogy az integrált mekkora.. mert egy integrált videokártya nem játékra van.. nekem is volt ilyenem és hát örültem hogy netezni tudtam meg filmezni :) amúgy meg felesleges a bios-ban feljebb húzni mert a vram ugyanannyi marad szóval nem lesz gyorsabb :)
2016. jan. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!