Szeretném a gépemet felújítani, mit cseréljek ki benne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy jó pár éves gépem, szerintem nem egy rossz masina. Szeretném picit felturbózni mert van olyan játék amihez sajnos már kevés.
Konkrétan csak egy játék érdekes: F1 2015 Codemaster [link]
Eddig minden évben megvettem és nem volt semmi gond velük, nagyon szépen vitte. Ahogy néztem a 2015-ös gépigényét, azt hiszem már nem fogja elvinni. Szóval jó lenne ha nem kellene új gépet vennem.
A gépem:
Táp: Chieftec GPS-400aa-101a
Alaplap: P5B Asus
Proc: Intel Core 2 CPU 6420 2,13 GHz 2,13GHz
Memória: 3Gb ddr2
Videó: NVidia GeForce GTS 450 1Gb 738MHz
Köszi szépen!
2016. jan. 6. 15:04
11/11 anonim válasza:
Elküldtem üzenetben. Hosszú lett. Továbbá kitettem kérdésként a lehetségesen összeállított konfigurációt, hogy a 100% szakemberek is megítéljék. Én mindössze az elérhető információk alapján raktam össze. Nem vagyok szakember, de 4-5 éve a számítástechnika territóriumára fókuszálok a szabadidőmben. Tanulni nem bűn, meg csak másoktól lehet. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!