Szerintetek jó ez a gamer konfig? Vagy cseréljek valamit ki?
Szeretnék új gépet összerakni és a véleményeteket szeretném kérni,mit gondoltok ?
Alaplap:Asrock 970 Pro3
Processzor:AMD FX-6300
Videókártya:Asus AMD Radeon R9 270X OC
Táp:Corsair CX600
Memória:Kingston HyperX Savage 8Gb(2x4)
alaplapnak inkább GIGABYTE GA-970A-DS3P
nézz hozzá egy proci hűtőt is én cm hyper 103at használtam fx 6300hoz
milyen árban veszed a 270x-et? ha olcsóbb a gtx 950 akkor inkább azt vedd de ha maradsz ennél akkor inkább Sapphire márkájút
Személy szerint én inkább i3-4170+b85-ös lapot vennék ennyiből ugyan az a szint nem kell ekkora táp (ehez se csak ha huzni akarod a procit) nem kell +hűtő jó a gyári is
R 2.0 as legyen az alaplap
de minden "olcso" lapka leginkabb alaporajelere jo
minek a CX 600?
CX 500 is tokeletesen eleg es megfelelo tap 600 as aran mar egy rakat jobb veteles van amugy is
ujonan a 270X annyira nemnjo vetel
R7 370 vagy R9 380 inkabb (vagy ha nvidia jo akkor GTX 950)
amugy 6300 helyett a 860K sokszorosan jobb vetel
olcsobb alaplap is jo ala akar tuningjahoz is
(88 chipsetes FM2+ os)
erosebb es modernebb is
ezenfelul maga a cpu is olcsobb
AM3+ ba ugy lenne ertelme ha nagy kereted van gepre es FX8350 / 8370 t tudsz venni egy nagyon jofele alaplapba, tuningtervel kilatasban
szoval gyakorlati ertelme FX6 os rendszer epitesnek nincs (foleg sporolosan, mert ha sporolsz nem egy ertekehez merten iszonyu draga cpu ban es platdormban kelene godolkodni)
Fx-6300+970-es lap+cpu hűtő= ~70ezer
I5-4460+B85 lap= ~75ezer
Az Intel jobban teljesít játékok alatt! Elgondolkodnák, hogy i5 legyen.
Osztálytársadnak üzenem : i5 4xxx széria két évvel fiatalabb,mint az amd fx sorozata.
én személy szerint fx-et már nem vennék,kivárnék márciusig,akkor dobja piacra az amd az AM4 foglalatot ddr4 támogatással,carisso procikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!