Mennyiért birnám körülberül eladni ezt a gépet?
Figyelt kérdés
Amd athlon dual core processor 5200b 2.7ghz
4gb ram DDR2
MSI RADEON R7 240 2GB DDR3 128BIT videokártya
Én egy 40 ezerre gondoltam körül belül de ugye nem alaplapi a videokártya benne ezért lehet h többet ér? Nem tudom azért kérdezem...
2016. jan. 5. 21:56
1/6 A kérdező kommentje:
l*
2016. jan. 5. 21:57
3/6 A kérdező kommentje:
egyébként most nézem 30 ezret akartam irni..
ház: hp compaq dc 5850 microtower
alaplap:hp engineering
táp: valami hp 300w os
2016. jan. 5. 22:11
4/6 anonim válasza:
mivel ezt a gépet már fejleszteni sem lehet, én 30 ezret mondanák rá, aki megveszi úgy sem játszani fog rajta, esetleg régebbiekkel tudni fog
5/6 A kérdező kommentje:
szóval szerinted ha kiveszem belöle a videokártyát akkor mennyiért adjam?
2016. jan. 5. 22:21
6/6 MGéza válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de legfeljebb 15-20E. Ez is sok érte, annak fényében, hogy esprimokat ettől sokkal jobb procival teljesen összerakva tömegével árulnak, garival.
De részleteiben: proci 3-4E rampárok: attól függ, milyen minőség. 2x1gb jó minőség 3-4E, vacak 2E. Lap minőségtől és állapottól függ, 3-6E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!