Ezt a videókártyát mennyiért tudnám eladni?
Figyelt kérdés
GTX 750 Ti Black Edition (Gigabyte)
Még 1 év PCX.hu garancia van rá (vagy 2)
Soha nem húztam rajta, csak beraktam a gépbe, és játszottam vele. Semmi problémája nincs, 55 fok feletti értéket nyáron sem ér el, halk, tökéletesen működik.
Mennyit kérhetek el érte?
2015. dec. 23. 11:11
2/7 Trevor. válasza:
30-35k között, de pontosabb árazást a prohardver árazós topikjában kapsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, többre számítottam. Lehet váltok GTX 960-ra, vagy R9 380-ra, még nem döntöttem el, ezért tettem fel a kérdést. köszi!
2015. dec. 23. 12:48
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban kevesebbre számítottam.. :)
2015. dec. 23. 12:48
5/7 anonim válasza:
én is most váltottam a karit, r7 265-t, 30000ért tudtam eladni és vettem egy r9 380at, nagyobb teljesítménynövekedésre számítottam..
6/7 A kérdező kommentje:
Nincs nagy. GTX 750 Ti és GTX 960 (vagy R9 380) között sem lesz olyan nagy. Ami most kellemetlenül fut nekem High-on, az normálisan fog ugyanolyan beállítással. Kétszer is meggondolom még a dolgot. Remélem sikerül 30-ért eladni, mert csak így tudnék új kártyát venni.
2015. dec. 23. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!