Akyga 700W-os táp okozhat ilyen problémát?
Figyelt kérdés
Vettem egy GTX 780Ti-t használtan. Elvittük a gépet egy másfél hónapja egy számítástechnikai boltba. Ott az eladó ajánlotta ezt a tápot. egy hónapig nem volt normális processzorom ami kihajthatta volna a kártyát szóval nem nagyon volt használva. Nemrég vettem egy i5 4570-es procit. Na már most minden tök jól működött egészen addig amíg valami combosabb játékkal nem kezdtem el hajtani. Akkor olyan 1-2 óra után fogta és lecsapta magát a táp. Visszavittük ott rakott bele még egy kábelt mert hogy a videokártya ellopta az áramot és azt mondta kéne egy házcsere is. Ami igaz mert egy teljesen alap házban van amit az ilyen hipermarketekben összetákolt gépekhez adnak. De újra levágta magát játék közben olyan 2-3 óra után. Utánanéztem a tápnak meg minden (tudom hogy szar nem én találtam ki ő ajánlotta én meg nem értettem hozzá) de hogy akkor most a táp a hunyó hogy nem bírja el (de akkor miért bírja el 2 óráig?) vagy tényleg a túlmelegedés okozza?2016. jan. 5. 00:12
21/25 anonim válasza:
lehet van benne valami hogy mondjuk 5 perc után állna le de mi van akkor ha ugye játék közben kezd el dolgozni igazán és ahogy a kérdező mondta 1-2 óra után annyira melege lesz hogy le kapcsol. én azért egy próbát tennék azzal hogy le veszem a ház oldalát és próbálok több levegőt be fújatni mivel úgy is garanciás minden. vagy ki szedni a tápot vissza vinni hogy ember szar a táp mivel le kapcsolgat játék közben 1-2 óra után agy másik minőségibb tápot és úgy hogy ennek az árát be számolod egy kis rá fizetéssel lehet hogy kevesebb wattot kapsz de minőségibbet.
22/25 A kérdező kommentje:
Le vettem a ház oldalát. A szobában normál szoba hőmérséklet van, 22 fok és minden a gépben tökéletes hőértéket produkál. Játék közben ilyeneket produkálnak hogy processzor: 46 fok alaplap: 48 fok videokártya:56 fok de a táp mégis leüti. Eredetileg azt mondta hogy a kártya ellopja az áramot és hogy a gépház nem megfelelő neki ezért melegszik. De még így sincs nagy változás pedig a táp hűvösebb. Ezért gondolom hogy tényleg tápcsere kell.
2016. jan. 6. 17:31
23/25 MGéza válasza:
Kedves kérdező, ez még kérdéses? Amint lesz pénzed, vágd ki azt a szutykot a gépedből! Felleltem róla pár fényképet, 384W teljesítményre képes a 12A ágán, tehát egy minőségi 400W táp lekörözi! Itt is van, ezen látszik:
24/25 Ifjab Tibi válasza:
azt a tápot most fogod és lecseréled mert ha komolyabb terhelést kap a géped elkezd buzulni majd leég ...
kapsz már 10-12k ftért chieftec tápegység sokkal jobb mint ez a trágya
25/25 Közveszélyes Kontár válasza:
EVGA G2 550 ha kapni
ha nem akkor
Corsair RMx 550
EVGA GS 550
SeaSonic M12II Evo 620
pl. fejbol par
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!