Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS X5DAF müködése megszünt,...

ASUS X5DAF müködése megszünt, bekapcs gomb ledje világit, de nem indul, kikapcsolni nem lehett csak ha az áramforrást megszüntetem, kérdésem -mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom.Ha értessz a gépekhez annyira, hogy szétszedd és megnézzél rajta pár dolgot(processzort,RAM,Tápegységet)akkor szedd szét és csekkold le őket, hogy nem mentek-e tönkre.Ha nem értessz hozzá vidd el egy szervízbe vagy valahova ahol meg tudják nézni.Ha megnézték úgyis mondanak valamit, hogy mi történt vele...
2016. jan. 4. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez egy laptop, ebbe aksi van, nem tápegység, látszik mennyire utánna kerestél...

Viszont én sem tudok sokkal pontosabb választa adni, lehet, hogy az aksija a rossz, sőt, ha csak akkor lehet kikapcsolni, ha nem kap áramot, akkor az aksi tippelek, és a meghajtóra!Viszont nem éri meg kijavittatni, mert ez igy legalább 45.000FT!

2016. jan. 5. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
De után anéztem.Tisztában vagyok, hogy a laptopok többségének nincsen tápegysége.De én most a számítógépekről általánosan beszéltem.
2016. jan. 6. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
ASUS X5DAF gépem meghibásodott ,hasonlóképpen ,,,a táp bemenet környékén a panel részen vannak diódák itt egy dióda szakadt meg ,ezt űszerrel kimértem ,lecseréltem és működik a gép , ennyiben tudok segiteni.
2016. okt. 4. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Asus X5DAF működő használt alaplapot keresek (ár?) ,,köszönöm
2016. okt. 5. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
ha ennyire értesz hozzá meg műszered is van akkor van rá látásod az elektronikai cuccokra inentől kezdve csak egy elektró műszerész adhat pontosabb választ neked amit itt nem találsz nagyon.
2016. okt. 6. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!