Hogy tudom ellenőrizni hogy minden fájl megmaradt/hogy tudom visszarakni őket a hard drive-ra?
Figyelt kérdés
Apukám kölcsön adta a hard drive-ját, hogy tudjak rajta sorozatot nézni, de az epizód közben kihúzódott a gépből. Elvileg nincs baja, végigfuttattam rajta egy rendszerellenőrzést, de a Lomtáramban találtam több fájlt is a hard drive-ról. Azokat visszatettem, de nem tudom, hogy jól sikerült-e, mert a fájlok összevissza vannak rajta, meg minden. Sajnos első alkalommal van ez a cucc nálam, nem tudom megítélni, hogy mi a helyzet. Az viszont szerintem nem jó, hogy néhány film, ami mappa formában volt, úgy hogy a videó, a felirat meg az infók, az most csupa R00, meg R01 és a videót meg nem találom, szóval szerintem valami nem oké. Van valami kód, vagy ilyesmi, ami az esetlegesen törlődött fájlokat visszaállíthatja és mindent a helyére rendez vissza?2016. jan. 3. 17:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!