Milyen videókártyát érdemes venni 25. 000ftból?
Ha használt termékek is játszanak, akkor ezen az áron kaphatsz még garanciális r7 260x-et, vagy gtx 750-et is.
Új kártyák közül talán csak az r7 250x mozog ilyen árban, de a dollár meglódulása feljebb tornászott mindent, így ezt nem merem biztosra állítani.
Kedves első,23 ezerért kapni R7 250 1GB GDDR5-t,innentől 25 ezerért a DDR3-as egy vicc.
Bár mindegy mit veszel ennyiért újonnan,csak a pénzed dobod ki az ablakon.
Én anno 20000 ft-ért adtam el a hd6870-es kártyámat. Nagyon elégedett voltam vele, de nem fért bele az új gépházamba.
Az új vga szempontjából fontos tudni, hogy milyen tápegységed van és milyen processzorod lenne a vga mellé. Ugyanis ezek adják meg, hogy milyen jöhetne szóba.
A táp pontos típusa,és a processzorod teljes neve kéne.
Előbbihez leveszed a gépház oldalát,és megnézed a matricát a tápon,a processzorhoz meg pl ott a CPU-Z nevű program,de a windóz is kiírja a hardvereknél.
R7 260 jó vétel 25-be.
hardverapro.hu-n nézelődj.
A táp LC-Power LC420H-12, a proci pedig AMD Athlon II x4 620
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!