Melyik márkából érdemes venni az r9 390-es videókártyát?
Én úgy vettem észre, hogy az utóbbi pár évben a sapphire adta ki a legmegbízhatóbb kártyákat. Asust eleve nem vennék, mindig hibáznak valamit vagy gyenge a hűtésük (persze modell függő), msi van még de az kicsit túlárazott, ahhoz képest hogy 10el olcsóbban ott sapphire ami ugyanolyan jó, és megbízhatóbb is, esetleg még a gigabyte játszik, de az sem jobb a 3 ventis sapphirenál.
Amúgy van is egy sapphire r9 390 nitróm, nem melegszik és hangja se nagyon van, stabilan ~10% OC-t bír a gpu és a vram is, viszont a 3 venti miatt hosszabb mint a többi kártyánál, normál házba húzosan de be fér (mérd le előtte ha ilyet vennél).
Sapphire,MSI,PowerColor PCS+
Az MSInek jobban szellőző ház kell
Sapphire Nitro r9 390, msi gaming r9 390 vagy gigabyte gaming g1 r9 390-et érdemes venni.
Ha radeon kártyáról van szó, én inkább mellőzném az asust.
Vannak még HIS és PowerColor 390-esek, ezek a gyártók/modellek inkább külföldön "nevezetesebbek", hírűek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!