Érdemes videókártyát venni MSI H81M-P33 alaplahoz?
Figyelt kérdés
Kaptam otthonra egy MSI H81M-P33 alaplapot egy Celeron G1820 pocit ,4GB DDR3 RAM-ot . Régi p4 csere . Legtöbbet az Excelt használom napi szinten . Filmeket nézek lazításkén online . Érdemes lenne vennem egyolcsó Sapphire Radeon HD 5450 1GB GDDR3 kártyát ? Vagy nem érnék el jelentős javulást az alaplapi integrálthoz képest .Vagy a hdmi kimenet miatt megéri ? Köszönöm a válaszokat !!2015. nov. 23. 08:48
1/3 anonim válasza:
Nekem HD 5450 VGA-m van.Játékra annyira nem alkalmas de általános használatra jó.(netezni,filmet nézni,régebbi játékokkal is megbírkózik)
2/3 anonim válasza:
A processzorba integrált vga kb. a hd5450 szintjén áll. Annyit nyernél vele, hogy a saját memóriáját használná.
Azt javaslom, hogy teszteld a gépet és ha a feladatok végrehajtása akadozik akkor vegyél egy erősebb vga kártyát.
Én is csak netezek, filmet nézek és megfelelő az Intel HD Graphics. Gondoltam hogy veszek valamilyen vga kártyát, de felesleges.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. nov. 25. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!