Videokártya telepítése után kék halál. Miért?
A barátnőm régi asztali gépét akartam újra rakni ami állítólag eddig működött. Újra húztam, megpróbáltam több féle drivert is, mindig kékhalál. Beraktam egy másik konfigba ottis kékhalál a driver telepítése után. Az everest minden paraméterével helyesen felismeri. A kártya: sapphire radeon hd 3650 agp gddr3 512mb
Rengeteg driver mellett legutóbb ezt próbáltam felrakni: [link]
A sapphire honlapján csak 64bites windows 7re találtam drivert de a cpu az 32bites. Intel P4 3ghz az alaplap p4s800d-x. Nemtudom mit csináljak még..
a kékhalál atikmdag.sys-t ír ki ileltve ha utolsó helyes konfiggal ujrainítom a catalyst Warning-ol: the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter
Én asusnál csak XP drivereket látok mert olyan régi a deszka.
Próbáld meg az teljesen újrarakni és hagyd hogy a 7-es windows keresse meg amit talál.
Ott van a sapphire honlapján a 32 bites Windows 7-hez az AGP hotfix.
Ez felse akarja rakni a drivert. [link]
Gondolom ha saját kezüleg próbálom meg megint kékhalál,
Felrektem a drivert külön, ugyanúgy kékhalál. Egyébként az integrált videokártyát használja a gép, ha felrakom a drivert átvált a Radeon-ra ujraindítást kér és mielott az asztal betöltene kékhalál minden esetben. [link]
lehet a videokártyával van a gond? A hűtés jól pörög rendesen bevan dugva a tápba minden és az everest meg a gép is felismeri. Teljesen 0ás win7re próbálom felrakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!