Melyik videókártya jobb játékokra?
Ez nem feltétlenül igaz.
A képen azt látod, amint két különböző kapacitású modul úgy hasít dualban, mint a szél. :DDD
#31 lemerted? egy szimetrikus dual t ugyan ilyent es egy aszzimetrikis dualt? ugyan ugy olyan gyors?
kerdezo a 630 ad milyen ddr5 mert a 730 ddr5 attol fuggetlen milyen gpu s pontosan nagyjabol ugyan azt nyujtja
a ddr5 a ddr3 hoz kepest legjobb esetben is csak dupla fps t ad kb.
vagyis a sokkal erosebb itt realtiv mert egy ddr3 ha 15fps t ad akkor a ddr5 netan 25-30fps t jo esetben, persze jatszhatobb, de a valtas nem lesz megeros...
740 meg nevetseges azok 30 felett is mennek
ott van a GTX750Ti ami mar jatekra valo 35ert
hasznaltan meg hatalmas valasztek van, de erre mar valaszoltak, szoval veszel ramot es hasznalt vga t es kesz
Nem mértem, használtam.
A hozzászólás arról szólt, hogy az egyforma modulok működnek dualban. Erre linkeltem a gépem bios-ából egy printscreent.
Milyen dVGA?
Sima Haswell prociba integrált videochip.
Bocs, offoltunk.
Kaptál egy nem teljesen helytálló választ, amire írtam egy kiigazítást, amit elkezdtünk megtárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!