Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez az oldal mi s árthat e a...

Ez az oldal mi s árthat e a számítógépnek ha letöltöm?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a SpyHunter 4 programot.Amit már bánok mert mert regisztrálni kell vagyis megvenni a regisztrációt.És mióta ezt letöltöttem utána ez jött be:

[link]

Ez mit jelent és biztonságos e a letöltése ha lekel tölteni?

Ha lehet magyar leírást vagy magyarázatot adjatok mert nem tudok idegen nyelven.Köszönöm

2016. jan. 2. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az oldalon látszik hogy kontár munka!Ilyeneket miért kell letölteni!Alapból egy jó virusító oldalán nincs ilyen nagy download felirat meg ilyenek!Ez egy malware vagy trójai!
2016. jan. 2. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már az oldal nevére való rákeresés után a Google egy csomó olyan találat dob ki, hogy "How to remove..." ott már gáz van. 100% hogy vírusos tartalmat tartalmaz.
2016. jan. 2. 19:32
 3/5 szántóvető ***** válasza:
nem kell letölteni.te döntsd már el ezt,ne egy ostoba program.az ilyen progik haszontalanok,semmi szükséged nincs rá és fizetősek is.
2016. jan. 2. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

A Reimage-t ne töltsd le! Én az egyik barátom gépéről félórányi kotorászás után tudtam csak leszedni.

A Spyhuntert szedd le! Használj más ingyenest (pl. Malwarebytes-ot. Azt elég pár naponta lefuttatni, telepíteni sem kell.) Vírusirtód, tűzfalad van? Ha igen, elég a Malwarebytes melléjük...

2016. jan. 2. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
* a "szedd le" azt jelenti, hogy a gépedről takarítsd le!
2016. jan. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!