Számítógépet szeretnék építeni és ehhez kérek segítséget!?
Sziasztok, egy számítógépet szeretnék építeni, amit főleg játékra használnék. Árban 250 000 ft-om van rá és olyan oldalról szeretnék rendelni ahol van áruhitel lehetőség. Már nézelődtem itt, de főleg a pcxről írnak konfigurációkat ahol nincs áruhitelre lehetőség. Ha tud valaki segíteni aki ért a konfigurációkészítéshez annak nagyon hálás lennék. Annyi kikötésem lenne még, hogy intel processzort és nvidia videókártyát szeretnék bele, valamint eléég az 1 tb-os hdd.
Nézelődtem már oldalakon kész konfigurációkat, de nem tudom, hogy azok megbízhatóak-e. Szerintetek?
A teljes hiteldíj mutató kb. 40% a cetelemnél, vagyis vehetsz egy 250 ezer forintot érő bárakármit 350 ezer forintért.
Persze ne érts félre. A te pénzed, a te döntésed. Én biztosan spórolnék.
Van ilyen kalkulátor, eszerint nem ilyen sok mint amit írtál.
Bárhogy számolsz nem jársz jól. Az éves kamat bármilyen futamidő mellett 34,6% a THM pedig 40,65%.
Csak a részletek összege változik. Meg nyilván röviebb futamidő melllett kevesebb kamat keletkezik.
És valóban, ha csak 6 hónap futamidőt választasz, akkor "csak" 50 ezer forintodba kerül, hogy nem tudsz várni 6 hónapot.
Az kb egy ház, egy táp meg egy alaplap ára. (Bagatell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!