Számítógépet szeretnék építeni és ehhez kérek segítséget!?
Sziasztok, egy számítógépet szeretnék építeni, amit főleg játékra használnék. Árban 250 000 ft-om van rá és olyan oldalról szeretnék rendelni ahol van áruhitel lehetőség. Már nézelődtem itt, de főleg a pcxről írnak konfigurációkat ahol nincs áruhitelre lehetőség. Ha tud valaki segíteni aki ért a konfigurációkészítéshez annak nagyon hálás lennék. Annyi kikötésem lenne még, hogy intel processzort és nvidia videókártyát szeretnék bele, valamint eléég az 1 tb-os hdd.
Nézelődtem már oldalakon kész konfigurációkat, de nem tudom, hogy azok megbízhatóak-e. Szerintetek?
Előre összerkakott konfigurációt nem érdemes megvenni
Viszont hardverenként nem tudom hol lehetne áruhitel
hitelt fel is vehetsz banktol (igy is igy teszel csak bolton keresztul) ...
szoval
aqua is jo csak attol fugg milyen valasztek es az arak
amugy ha leltetl egy jo pcx es konfigot (itt vagy valahol) azt aqua bs is megrendelheted ha mindent kapni es kb. annyi is
persze elotte kerdez ra jo e lesz
Tessék:
Alaplap: Asrock B85M PRO4 19 444 Ft
Prooci: Intel Core i5-4460 54 969 Ft
Videókártya: MSI GTX970 4GB OC 112 235 Ft
Tápegység: Corsair CX600M 24 198 Ft
Gépház: Zalman Z3 Plus Fehér 14 202 Ft
RAM: Kingston HyperX Fury 2x4Gb DDR3 1600MHz 14 397 Ft
Merevlemez: Western Digital 1TB 64MB 7200rpm 13 832 Ft
Összesen: 253,277 Ft
Használd egészséggel!
#5 miert es mas bank nem ad hitelt arura?
megnezed hogy valoban menyi a kamat ott es menyi mashol
ha valoban kisebb akor persze azzal jarsz jobban
no de mindegy irtak egy konfigot, es boltot is mondtal, szoval a tovabbiakat kell tervezned atgondolnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!