Kell CPU hűtő ez esetben?
Intel i5 4690 procim van, tegnap tettem fel a kérdést, hogy nem árt-e, ha néha 65-68 fokon dolgozik...
Szóval kellene vennem hűtőt? Én úgy tudtam, hogy csak akkor kell venni ezeket a hűtőket, ha tuningolni akarjuk a procikat, pl az i5 4690K-t...
Ha kell, akkor be quiet shadow rock 2 megfelel? Vagy ajánltok valamit ami ár/érték arányban jobb?
Jó az intelnek a gyári hűtője de persze lehetnek néha hibásak is lehet ilyet fogtál ki és nem hűt valami jól már
Nem feltétlen kell cserélned először próbáld meg újra pasztázni hátha attól jobb lesz
Ha nem akkor viszont csere de fölös rá egy shadow rock 2 elég bőven egy Deepcool GAMMAXX 300 vagy egy CM TX3 Evo is ezek fele ennyibe kerülnek de ha neked ez tetszik persze veheted ezt is
A kérdést gondolom úgy akartad feltenni, hogy kell e jobb hűtő :)
Egyébként ha felteszel egy bármilyen hőcsöves hűtőt jóféle pasztával akkor sokkal jobban fog hűteni és csendesebb is lesz a géped. Tehát elég neki a gyári is, de kellemesebb egy jobbal.
A gyári hűtő hátránya hogy könnyen telítődik a porcicákkal, aztán nincs rajta légáramlás.
Egy vékonylemezes hőcsöves, jobb ilyen szempontból is, persze idővel azt is ki kell porolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!