Szeretnék összerakni egy Gamer pc-t csak nem értek hozzá sajnos, tudnátok nekem ebben segíteni?
A többi konfigurációval mi bajod? Indokot! Mert desire1995 összeállítása is tökéletes, csak nem értem hova ez az ajnározás. Vagy szimplán csak seggnyalás? "erre vártam", írtad volna le!
#9 ne értsd félre, +1 a konfigodnak.
"Asrock vagy Gigabyte H97 lap 25k
I5-4460 56k
2x4gb Kingston HyperX 14k
WD EZEX 1TB 14k
Super Flower Amazon 550w 16k
R9 380 2gb 65k
Neked tetsző ház 10k környékén
200k "
No az indokom, H97 lap felesleges több rajta a csati minek fizessen többet...
Super flower 550W szerintem 450W is tökéletesen elég még későbbiek során is, R9 390X is vígan kiszolgál még tuningolja a vga akkor is.
R9 380 2gb, nem szabad már 2gb vga kártyát venni manapság, szóval így lehetne spórolni hogy kiférjen 4gb vga kártya és kicsivel jobb ház.
H97 lap: baj ha jobb? Kitennéd kérdésbe, hogy B85 vagy H97? Hát kíváncsi lennék melyikre jön több voks. (teljesítménybeni probléma nincs)
Sf 550w: szeretem egy kicsit túlbiztosítani magam. (teljesítménybeni probléma nincs)
Vga: leírtam a véleményem, hogy jobb a 4gb-os változata ha van plusz.
Komoly indokokat találj, ne csak hülyeségeket.
13# Mivan be sértődtél mint egy kisgyerek? :)
Mondom 200 keret rá HA SPÓROLNI akkar jobb vga is kijönne belőle...kell ennél több?
Kösz mindenki a segítséget :) Nagyok vagytok! :)
Lord Hidan ,yahim59 ,Közveszélyes Kontár ,desire1995
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!