Win 10 mehetne ebbe a gépbe? Vagy kicsi tuning?
Anyáméknak nagyon tetszik a win10, most win7 van a gépükön. Az lenne a kérdésem, hogy erre a konfigra rárakhatom-e?
Intel Pentium D925 3GHz
4gb ddr2 800mhz
Fujitsu Siemens d2312(vagy valami ilyesmi) alaplap
Gigabyte 9500Gt
Valami elég fos, 180gb merevlemez
Nomame 300w táp
Tudom, hogy 1Ghz, 1Gb ram a követelmény, de olvastam, hogy bizonyos dolgokat támogatnia kell a procinak, erről fogalmam sincs, hogy mi.
Valamint, panaszkodnak, hogy lassul a gépük, és egyszer rá voltam szorulva hogy egy hétig azon lolozzak, és 40fps volt a legratyibb grafin és 1440x900on
Mit vegyek nekik, hogy kicsit gyorsabb legyen a netezés, valamint ha megint rászorulok, tudjak vele mit kezdeni? Én videókártyán.gondolkodtam, de sehol se találtam megfelelőt(csak is használtan néztem), netezéshez úgy tudom procit igényel, de ez az egyik 'legkomolyabb' proci amit ebbe a lapba lehet rakni. Szóval várom a válaszokat, segítséget normális hangnemnen!:)
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
ilyen vacakra a win 7 és bőven sok
de tedd rá, sz*rabb nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!