Miért nem tudja kezelni a gépem az új ramot?
Figyelt kérdés
van bent 2db 1600mhz-es 2gb-s ram, vettem ugyanúgy 2db 2gb-s 1600mhz-es ramot, beraktam a másik 2 slotba, nem bootolt, majd beraktam a helyére, hátha úgy működik, de nem bootolt úgyse.. próbáltam berakni 1 db 1333 mhz-es 4gb-es ramot, azzal se bootolt, semmi mással, mindenhogy próbáltam, semmi. Ötlet? (az összes ram DDR3-mas)2015. dec. 24. 17:11
2/5 A kérdező kommentje:
HP:3647h Intel 4 Series
2015. dec. 24. 17:19
3/5 anonim válasza:
He erről
[link] az alaplapról van szó, akkor elvben 1333 MHz-esnek kellene kezelnie az összes modult.
Esetleg nézd meg, hogy milyen feszültség kell az egyes moduloknak, és hogy a BIOS engedi-e a feszültség változtatását.
4/5 anonim válasza:
xmp profil nélkül nélkül próbáld meg és adj egy kis +feszt a ramnak mert 4 ramnál több fesz kell
5/5 A kérdező kommentje:
nemtudom mennyire számít de a gépem:
egyébként az alaplapot is csak a 3dpchip írja:) de megnézem a biosba amit mondtál:D
2015. dec. 24. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!