Neked mik mentek tönkre a gépedben eddig?
Nekem a legelső 1.8Ghz-es 256 MB RAM-os gépemben a tápegység, aztán az alaplap/processzor.
2. gépben ami már egy 4-es pentium D 925 Alaska volt ott egyszer tönkrement az alaplap (északi híd megadta magát, vagy valami ilyesmi) aztán 2. alkalomra pedig ugyanígy megállt, de a boltban nem tudták mi a baja. Így vettem egy újat 1,5 éve. AZ új gépen 1 év után a Videokártya tönkrement, majd 1-2 hónapja pedig az alaplapi slotok mennek tönkre sorra.
Most hogy mondjátok akkor lehet, hogy nekem is rossz a táp
GTA V alatt a színek egy pillanat alatt felcserélődnek. Ami kék volt az lila lesz, ami fekete az pedig kék. Ja, és sorra döglenek be a foglalatok a gépen.
B85-ös lap és Chieftec CTG táp.
ha mindeg ujbol tonkre mennek hardverek akkor tap lehet, gariztatni kellene
...
elektromos halozatotok sem arthat megnezetni lehet nagyon rossz es azert se birja a tap a megprobaltatast (vagyis egy ujabb is idovel feladhassa a harcot foleg ha az is belepos lesz)
miert szerinted a pcx.hu oldali belepo es minosegi kategoria az iranyado?...
milyen tap akkor ha nem belepos?
minden tap markas... olyan nincs hogy noname, mert akkor hogy arusitanák?
marka meg majdnem semmit nem mond a legtobb esetben ezt is tudhatnad
gyakorlatilag (mai arakat tekintve) nem dragabban hanem olcsobban is van tole jobb tap
illetve tole dragabban is van (20-30 as arban meg felette) belepos tap is, es nem ajanlott tap is
szoval eleg relativ ez
de a lenyege nem ez lett voln hanem az hogy ha lecsereled akkor erdemes egy jobb tipusra
ugy tudod meg csak hogy jol mukodik e tapod ha szakember rendesen bemeri, netan be is vizsgalja
szinten vonatkoik ez az elektromos halozatra
megteheted hogy nem foglalkozol a tappal mert az biztos nem lehet hibas ez ügyben mivel "markas"
de hany hardver halalat akarod még megvarni?
de amugy mivel garis ezert szorakozatathatod oket is
Az én listám elég hosszú :)
Első gépemben 200Mhz cyrix: hűtetlenül lett OC, működött ugyan, de nem volt az igazi. Hiába, kezdő Pc-s barmolása anno 90-es évek második fele. 80gb-s vinyó 90% bad sectoros lett.
PIII: semmi, leszámítva az ősöreg 4x cd meghajtót.
Amd 2800+-os konfig: gyakorlatilag minden, táp csapágyas, alaplap kidöglött, ramok meghibásodtak. Nem kellett volna WOT-t játszani rajta :)
AM2-es 5200+: HKC usp nem bírta az Ati 4870-et... szerencsére volt gari és vevő is.
Azóta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!